THE DEFINITIVE GUIDE TO بوستر پمپ آب

The Definitive Guide to بوستر پمپ آب

The Definitive Guide to بوستر پمپ آب

Blog Article

فشار سیستم در بوستر پمپ = فشار آب ورودی + فشار بوستر – افت مربوطه به پمپ – افت ناشی از شیرهای کاهش فشار.

درایو، دور الکتروموتور را تنظیم می‌کند تا فشار آب مناسب تأمین شود.

کلکتور: از یک سمت به سیستم تست و از سمت دیگر به شبکه مصرف متصل می شود. در بوستر پمپهای آتش نشانی بزرگ بر روی کلکتور یک فلومتر نصب می شود تا این امکان وجود داشته باشد که حجم زیادی از آب دورریز نشود و بوسیله آن عملکرد پمپ تحت کنترل درآید.

(کد فعال سازی برایتان پیامک می‌شود.) بعد از وارد نمودن کد فعالسازی، ثبت نام انجام می شود. سپس روی گزینه تکمیل اطلاعات کلیک و اطلاعات خود را تکمیل نمایید.

در بوستر پمپ دور ثابت، پرشر سوییچ نصب شده روی آن، به پمپ ‌ها به صورت نوبتی فرمان می‌دهد تا بر حسب نیاز خطوط لوله را تامین نمایند.

بسته به نیازی که از آبرسانی داریم و اینکه قرار است این آبرسانی به چه صورت انجام پذیرد، انواع بوستر پمپ شامل گونه های دور ثابت و دور متغیر هستند.

پمپ آب دستگاهی است که برای تقویت و افزایش فشار آب استفاده می‌شود. پمپ آب با توجه به سایز، توان الکتروموتور و نوع آن قدرت پمپاژ متفاوت و نهایتا تا یک مقدار مشخصی می‌تواند داشته باشد.

بوستر پمپ ها دارای دو نوع آبرسانی و آتش نشانی هستند . این محصول از ترکیب چند پمپ که به شکل موازی به یکدیگر متصل شده اند ، ساخته می شود . با توجه به ثابت نبودن میزان مصرف و فشار آب ساختمان ، این محصول علاوه بر جلوگیری کردن از آسیب دیدن لوله های آب ، شیرآلات و قطعی آب ، در مصرف انرژی صرفه جویی می شود و استهلاک و خرابی پمپ ها نیز کاهش می یابد و در هزینه ها صرفه جویی می شود .

قابلیت پشتیبان ‌گیری: اگر یکی از پمپ‌ ها دچار خرابی شود، پمپ‌ های دیگر همچنان قادر به کار کردن هستند و سیستم از کار نمی ‌افتد.

تمامی حقوق برای فروشگاه کالا صنعتی محفوظ و طبق جرائم رایانه ای هر گونه کپی برداری از آن غیرمجاز است

این تغییر از جانب استفاده از اینورتر به عنوان دستگاه کنترل دور است. این سیستم با تغییر سرعت الکتروموتور، دبی و فشار مورد نیاز را ایجاد می‌ کند. همچنین، در سیستم کنترل یک مجموعه بوستر پمپ آبرسانی دور متغیر، مدار فرمان بوستر پمپ و نقشه تابلو برق بوستر پمپ از اهمیت بالایی برخوردارند.

تنظیمات و راه‌اندازی: پس از نصب، تنظیمات مربوط به فشار more info و دبی مورد نیاز باید انجام شود. همچنین راه‌اندازی اولیه و تست عملکرد سیستم باید صورت گیرد.

این نوع پمپ با تغییر سرعت گردش، میزان مصرف انرژی را کاهش می‌دهد و در نتیجه کارایی آن بالاتر خواهد بود.

هدف از نصب شیر تخلیه در طراحی بوستر پمپ ها آن است که اگر سطح مصرف کلی در خروجی بوستر پمپ به ناگاه و خارج از عرف، تغییرات سنگینی داشته باشد، مثلاً به شدت افت کند، مادامیکه بوستر پمپ تمام پمپ های خود را درگیر کرده است، یک خط هرزگرد و یا تخلیه کامل از سیستم موجود باشد تا فشاری متوجه پمپ های فعال در سیستم نشود.

Report this page